19. 10. 2021.

MZ „Stračevica“ pomaže najugroženijim porodicama

„Pozivamo sve građane Starčevice i Banje Luke da svojim komšijama i sugrađanima doniraju brašno, so, ulje, šećer, konzerve, druge prehrambene artikle, a djeci slatkiše“, kaže se u saopštenju MZ najvećeg banjalučkog naselja.

Takođe, članovi Savjeta MZ Starčevica i ove godine organizuju podjelu stotinu paketića za 100 djece iz naselja, kojima su roditelji nezaposleni ili nemaju priliku da od nekog dobiju paketiće. Dodjela paketića uz program sa Djedom Mrazom (Svetim Nikolom) trebalo bi da bude organizovana u petak, 27. decembra u prostorijama MZ Starčevica. Tačan termin biće naknadno objavljen.

Mjesna zajednica Starčevica izabrala je i novo rukovodstvo. Novoizabrani predsjednik Savjeta je Đorđe Knežević, a za potredsjednka (zamjenika predsjednika) izabran je Dražen Milosavljević.

Dosadašnji predsjednik Branislav Vučić je početkom mjeseca oktobra 2013. godine podnio zahtjev za razrješenje dužnosti predsjednika, uz obrazloženje da iz privatnih razloga nekoliko mjeseci unazad nije u mogućnosti da se posveti radu u Savjetu MZ Starčevica, S obzirom da je Vučić napustio Savjet MZ, novi član Savjeta je Milorad Arlov.

„Bez obzira na političke razlike i na formalne promjene, članovi Savjeta MZ Starčevica saglasni smo da i u narednom periodu nastavimo jedinstveno da zastupamo interese građana naše mjesne zajednice“, ističe se u saopštenju.

Izvor: ATV

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender