16. 10. 2021.
Severina: Milan me nije vrijedan, ostavila sam ga pa mi se sveti!

Severina: Milan me nije vrijedan, ostavila sam ga pa mi se sveti!

Severina: Milan me nije vrijedan, ostavila sam ga pa mi se sveti!

Hrvatska pjevačica Severina, u intervjuu za Stori kaže da ju je sramota zbog medijskih poteza bivšeg verenika Milana Popovića, te da je sve što je izjavio za novine obična neistina.

Seksi pjevačica priznaje da joj nedostaje muškarac sa kojim bi gledala filmove noću i jela kokice, a dodaje da još uvek veruje u ljubav i u njoj se vodi srcem, a ne razumom.

“Hoću samo da kažem kako nikada nije bilo pitanje može li Milan da viđa našeg sina. Nakon raskida prijetio je da će me uništiti, a u to je vjerovatno spadala i neistina kako mu nisam dala da viđa dijete.

To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kada je htio da viđa sina, već kada to nije želio”, iskrena je pjevačica.

seve 2

Severina priznaje da ju je bilo sramota kada je Milan ljetos iznosio detalje sa suđenja, te umjesto avokata, angažovao portparolku.

“Pravdala sam ga time što je povrijeđen, jer sam otišla. Svi što gube se ljute. Ali, ljutnju, tugu, bijes, treba da rješava u četiri zida. Smeta mi što je naše dijete postalo deijte tabloida. Kad izgubite čovjeka koji nije vrijedan ničega, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško”, kaže Vučkovićeva.

Severina priznaje da joj fali muškarac, sa kim bi noću mogla da uživa i gleda filmove.

seve 3

Dok sama gledam film i grickam kokice, poželim tu i tamo nekog duhovitog frajera, koji će mi biti najbolji prijatelj i s kojim ću se dobro provoditi. Moj broj telefona je +385… – kroz smijeh kaže Severina za Story.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender