28. 10. 2021.
Šešelj obolio od raka?

Šešelj obolio od raka?

Zdravstveno stanje Šešelja stabilno

On je naveo da je Šešelju tokom višečasovne operacije odstranjeno 30 centimetara debelog crijeva i da će se poslije analiza kroz nekoliko sedmica znati da li je u ovom slučaju bio benigni ili maligni tumor.

Nikola Šešelj je objasnio za “Vesti” da je iznenadna i komplikovana hirurška intervencija na digestivnom traktu uslijedila nakon što se njegov otac posljednjih mjeseci često žalio na tupe bolove u donjem stomaku.

LJekari su poslije prvih pregleda posumnjali da je riječ o tumoru, ali Šešelju nisu ništa rekli, sve dok nisu stigli rezultati prvih analiza, nakon čega su mu preporučili operaciju.

Nikola Šešelj kaže da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se osjeća dobro, iako je iscrpljen.

On je napomenuo da je ovo treća operacija kojoj je njegov otac morao da bude podvrgnut u Hagu.

“Јavio mi se sa intenzivne nege i bio je dobro raspoložen. Rekao mi je da su mu hirurzi rekli da je operacija protekla u najboljem redu, bez ikakvih problema što je veoma važno kada je riječ o ovakvim intervencijama”, dodao je Nikola Šešelj.

On je istakao da je hirurška intervencija bila za sve potpuno iznenađenje.

Vojislav Šešelj je i početkom januara prošle godine završio na operacionom stolu pošto mu je pozlilo u ćeliji Haškog tribunala, pa je hitno prebačen u bolnicu gdje mu je ugrađan pejsmejker.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender