19. 10. 2021.

Zvezda ponovo pred suspenzijom

Na spisku klubova koji su dužni su Crvena zvezda, Vojvodina, Radnički iz Niša, OFK Beograd, Sloboda i Radnički 1923.

Ako se ne izmire obaveze prema igračima, trenerima, drugim ekipama u najkraćem roku, FSS će biti prinuđen da uvede dodatne sankcije klubovima, piše Sportski žurnal.

Crvena zvezda ima najviše dugovanja i to prema bivšim igračima, tako da klubu iz Ljutice Bogdana prijeti suspenzija. Ukoliko do 14. februara za kada je zakazan kraj zimskog prelaznog roka, ‘crveno-bijeli’ ne izmire sva dugovanja, neće moći da registruju pojačanja za proljećni dio sezone.

Sporove pred Arbitražnom komisijom JSL dobili su Marko Vešović (dug 117.000 evra), Kadu (100.000 evra), Filip Mladenović (26.000 evra), a Zvezda bi morala da plati i dugovanja na ime kazni u jesenjem dijelu sezone.

Sa sličnim problemima suočavaju se i Vojvodina, Radnički iz Niša, OFK Beograd, Sloboda i kragujevački Radnički 1923, koji imaju neizmirene obaveze, znatno manje nego Crvena zvezda prema bivšim igračima.

Partizan u prethodnom periodu nije imao nezadovoljne igrače pred Arbitražnom komisijom Zajednice, ali ni klub iz Humske nije bez dugovanja na ime kazni.

/B92, Sportski žurnal/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender