20. 10. 2021.
Poraz Partizana u Zagrebu

Poraz Partizana u Zagrebu

Poraz Partizana u Zagrebu

Partizan je gubio veći dio meča, dva puta i dvocifrenom razlikom, ali je koševima Tarenza Kinzija u trećem period te trojkama u posljednjem minutu stigao do izjednačenja.

Duško Vujošević se kockao u posljednjim sekundama, išao je na faul osam sekundi prije kraja na 65:65, ali nije uspio da ostvari pobjedu u penal završnici.

Najbolji u Partizanu bio je Tarenz Kinzi sa 24 poena (5/9 dva, 3/6 tri), od čega je čak 17 postigao u drugom poluvremenu. Amerikanac je imao i 7 skokova uz 3 asistencije, a pratio ga je jedino Dragan Milosavljević sa 12 poena i 6 proigravanja.

Dejan Musli je osam poena ubacio u prvom poluvremenu uz 6 skokova, dok je podbacio Bogdan Bogdanović sa samo četiri poena. Milenko Tepić se u crno-bijeli dres vratio sa 5 uz po 3 asistencije i skoka, ali se nije istakao u završnici.

Cedevitu su do devetog trijumfa nosili Nolan Smit sa 20 poena, Goran Suton sa 15 uz 6 skokova, te Ivan Ramljak sa 12 poena i 7 uhvaćenih lopti.

Sada oba tima imaju identičan učinak poslije devet kola, po 9-4 na diobi drugog mjesta, pa Crvena zvezda Telekom ima novu šansu da se osamostali na prvoj poziciji, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender