20. 10. 2021.
SP: Srbija u polufinalu!

SP: Srbija u polufinalu!

Rukometašice u borbi za istoriju

Iz Rukometnog saveza Srbije saopšteno je da su sve ulaznice za taj meč prodate i da se u Areni očekuje 19.500 navijača.

Brazil je u grupnoj fazi bio bolji od Srbije, a revanš bi našim djevojkama donio najveći uspjeh u istoriji.

“Ne razmišljam o osveti, već samo o tome kako da pobijedimo i da uživamo svakog trenutka na terenu jer je malo ovakvih utakmica u karijeri. Vjerujem u pobjedu, jedva čekam da počne susret i priznajem samo zlatnu medalju, jer želimo da nas pamte kao osvajače i pobjednike”, rekla je Dragana Cvijić.

Selektor rukometašica Brazila Morten Sobak rekao je da njegovu ekipu u nedjelju u finalu SP očekuje veliki pritisak i 20.000 navijača u Beogradskoj arena.

“Pokušaćemo da se odbranimo od tog nevjerovatnog pritiska. Moram da kažem da je ova atmosfera u Areni nešto fantastično, u životu nisam vidio da toliko ljudi tako zdušno i temperamentno navija za svoju reprezentaciju”, kazao je Sobak.

Selektor Srbije Saša Bošković rekao je da je Brazil odličan, ali da će im biti teško da u finalu SP drugi put na takmičenju pobede njegovu ekipu.

“Brazil bi trebalo više da se plaši nas nego Arene, ali publika je zaista dokazala da je fenomenalna. U polufinalu smo vodili 11 razlike, pa se Andrea Lekić bacila na tu loptu i povrijedila i baš zbog toga navijači dolaze da nas gledaju u tolikom broju”, rekao je Bošković za B92.

Prije finalnog meča, od 14 i 30 reprezentacije Danske i Poljske igraće za treće mjesto.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender