28. 10. 2021.
Šimanovci:  U dva lančana udesa dvoje stradalo (VIDEO)

Šimanovci: U dva lančana udesa dvoje stradalo (VIDEO)

Šimanovci: U dva lančana udesa dvoje stradalo (VIDEO)

Među povređenima ima i djece, a tri osobe su teško povrijeđene.

Prema posljednjim informacijama, povrijeđena djeca su zadobila lakše povrede. Kako se nezvanično saznaje, dvije poginule osobe su se nalazile u istom vozilu, koje je udarilo u kamion. Uzroci velike nesreće su najverovatnije magla i slaba vidljivost.

s2

Među povrijeđenima je najteže povrede pretrpjela žena u dobu od 30 godina, kojoj je djelimično amputirana noga, dok su djeca su lakše povrijeđena.

01

Prema riječima očevidaca, povređeni su bauljali iz smrskanih vozila i vrištali za pomoć, dok je krvi i razbacane obuće bilo na sve strane.

Autoput je u smjeru prema Beogradu blokiran, a situaciju dodatno pogoršava i mala vidljivost zbog velike magle.

Beogradski mediji prenose da su u sudaru učestvovala vozila njemačkih, austrijskih, švajcarskih, bugarskih i srpskih tablica.

02

Načelnik Odjeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici Stevan Rajić potvrdio je da je u nesreći učestvovalo 38 vozila.

Rajić kaže da se prvi lančani sudar dogodio dva kilometra prije rampe u Šimanovcima, te da je u njemu učestvovalo 16 vozila, dok se druga nesreća dogodila 200 metara prema Pećincima i u njoj je učestvovalo 20 vozila.

Beogradski mediji prenose da se nesreća dogodila zbog guste magle.


/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender