19. 10. 2021.
Do savršenog rumenila u tri koraka

Do savršenog rumenila u tri koraka

Do savršenog rumenila u tri koraka

S malo kojim make-up proizvodom se toliko lako možete zaigrati kao s rumenilom. Kako ne biste izgledali poput lutke ili čudnog klovna, primjenite ove savjete. Baš kao što može i odmoći ako ne znate pravilno da ga koristite, rumenilo može i pomoći. Ono će vašem licu dati svjež, odmoran i vedar izgled i mladalački sjaj.

Prvi korak

Najvažnije je odabrati savršenu nijansu rumenila. Tamnijoj puti najbolje će odgovarati nijanse breskve i one narandžaste, a svjetlom tenu one koje vuku na roze. Kada je riječ o teksturi, odaberite ono koje će najbolje odgovarati vašoj koži. Ako imate suvu kožu, odaberite rumenilo u jpeni ili kremi, a ako je vaša koža masnija, izaberite rumenilo u kamenu ili prahu.

Drugi korak

Utrljajte četkicu u rumenilo i pre nego je prislonite na obraze, nežno oduvajte višak rumenila s nje. Nanesite rumenilo kružnim pokretima na jagodice obraza i nježno razmazujte rubove dok ne dobijete lagani prelaz. Nije loša ideja da se malo uštinete za obraz prije nanošenja kako biste vidjeli na kojim se tačno djelovima lica prirodno rumenite.

Treći korak

Čini li vam se da vam obrazi nisu dovoljno naglašeni, ponovite prethodni korak. Ako vam se pak čini da ste pretjerali, lagano vaticom uklonite višak.

Izvor: cosmopolitan.hr

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender