20. 10. 2021.
Pižon: Prekinite svađe u Zvezdi

Pižon: Prekinite svađe u Zvezdi

Pižon: Prekinite svađe u Zvezdi

On je naglasio da se tako nikada nije radilo u tom fudbalskom klubu.

Nekolicina fudbalera prethodnih dana je preko medija oštro kritikovala sportskog direktora Zorana Stojadinovića, dok ga je drugi dio branio, a taj funkcioner kluba je za te napade optuživao druge članove uprave.

“Ne držim nikome stranu, ali to nikada nije bila praksa Crvene zvezde i treba da prekinu s time. Klub je bio poznat i po trenerima, pa ste vidjeli da niko od nas bivših nije kritikovao (Slavišu) Stojanovića, već smo mu pružali podršku.

Igrači treba da gledaju svoja posla, a trener i rukovodstvo svoja”, rekao je Petrović.

Popularni Pižon je razgovarao s novinarima na promociji klupskog kalendara.

Uprkos turbulentnoj polusezoni i neočekivanom broju poraza, Zvezda je jesenji dio prvenstva završila na drugom mjestu, s bodom zaostatka za liderom Partizanom, ali i s pobjedom u “vječitom” derbiju.

“Bez obzira na sve, ovaj drugi dio godine je bio dosta dobar. Koliko god mi kukali na neke rezultate koji su bili nepredvidjeni, bod zaostatka za Partizanom je dobar rezultat, i možemo da očekujemo da ćemo na proljeće osvojiti prvenstvo”, rekao je Petrović.

Osim javnih svadja u upravi, klub je u velikim finansijskim problemima, a Petrović je kazao da veruje u bolju budućnost.

“Ne bavim se finansijama, ali vidim da je teško, i da igrači, rukovodstvo i radnici ne primaju plate. Nije lako, ali mislim da treba da se stegnu i izdrže, mislim da dolaze dobra vremena. A ostala pitanja su za one koji vode klub”, rekao je Petrović.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender