25. 10. 2021.

SEVE: Majku sam zaključavala u kupatilu da s novinarima ne bi pričala o Milanu!

Izgleda da se Severina i njen nekadašnji partner Milan Popović neće skoro pomiriti, ona je izjavila da joj je on prijetio, zatim je biznismen to demantovao, ali ne lezi vraže, pjevačica kaže da bi mu ona možda i oprostila, ali da njena majka Ana Vučković to nikada neće uraditi.

“Ja bih njemu možda i oprostila, ali moja majka je ta koja to nikada ne bi učinila, zbog patnje koju mi je nanio. Držali smo je zaključanu u toaletu dva dana, a ona je uporno htjela da pozove novinare i ispriča sve kako je bilo.

Govorila je kako ona nikada ništa nije rekla, ali da sada hoće sve da objelodani. “Daj mi telefon da pozovem novinare. Evo, ovde je klečao da te zaprosi i zahvaljivao mi je što sam rodila takvu ženu. Jednom je došao u Split s neke seanse, plakao je.

Meni ga je bilo žao, pa sam mu poklonila 13 kilograma pršute. Sada mi njega nije žao, već te pršute. Rekla bih mu da sam ga nekad voljela kao sina, a sada brate, nisi ni čovjek ni muško. Za to vrijeme Aleksandar i ja smo držali Milanovu sliku iz “Glorije” i govorili:”‘Tata, mi ćemo ti oprostiti, ali baka neće nikad” – ispričala je Severina.

/Telegraf, Story/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender