20. 10. 2021.
Stojadinović u Barseloni čeka uručenje otkaza

Stojadinović u Barseloni čeka uručenje otkaza

Stojadinović u Barseloni čeka uručenje otkaza

Sva je prilika da će 23. decembar biti posljednji dan Zorana Stojadinovića na funkciji sportskog direktora Crvene zvezde! Odbor za hitna pitanja kluba u sastavu Dragan Džajić, Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Branko Radujko, sastaće se u toku dana na “Marakani”, kada bi trebalo da smijene dosadašnjeg sportskog direktora.

Glavne teme biće sastanka biće poboljšanje finansijske situacije i Stojadinovićev rad, a prema saznanjima “Žurnala”, njemu će biti uručen otkaz, jer je jedan od problema razvoja, za šta postoji konzenzus među članovima uprave.

– Idem u Barselonu da provedem katolički Božić. Hoću da se odmorim, da jedem pršutu i pijem šampanjac. O ostalom ne želim da pričam. Ako želite moj komentar o tome šta očekujem od sastanka na “Marakani”, odmah pređite na drugo pitanje – rekao je Stojadinović “Našim novinama” u trenutku kada je bio na aerodromu u Cirihu.

O kandidatima za novog sportskog direktora se uveliko spekuliše, a jedan od glavnih jeste Nebojša Krupniković, koji je poslije igračke karijere stekao menadžersko iskustvo, koje se u Njemačkoj dosta cijeni.

– U inostranstvu sam. Danas se vraćam, pa možemo da pričamo – rekao je Nebojša Krupniković navedenom listu.

stojanovic 1

Dolazak Milana Biševca na “Marakanu” i predstavljanje kalendara za narednu godinu samo su dodatni razlozi zbog kojih će ovaj ponedjeljak biti pun noviteta na najvećem beogradskom stadionu.

Dobra vijest za fudbalere jeste da im je obezbjeđen novac za nadoknadu dijela duga, što je potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza objavio da će se to desiti zahvaljujući njemu i Tončevu. Posljednja uplata legla je početkom novembra pred “vječiti derbi”.

/Telegraf, Sportski žurnal /

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender