25. 10. 2021.

Vučić polomio bravu na vratima kabineta

Novinar “Blica” pratio je ovaj događaj iz susjedne kancelarije kada mu je pažnju privukla velika buka i galama na drugom spratu Vlade Srbije u Nemanjinoj 11.

– Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sramota! Napolje da vas nikad više nisam video! Nikad vam nije dosta para, a imate najveće plate u Srbiji… orio se Vučićev bijes hodnicima Vlade!

Ubrzo je ispred Vučićevog kabineta stigao i domar koji je brzo zamijenio bravu na kancelariji. Jedan od saradnika potpredsjednika Vlade ispričao nam je šta se dešavalo u Vučićevom kabinetu.

– U danu dok je radio na finaliziranju spiska svih direktora javnih preduzeća koji bi trebalo da budu smijenjeni, došlo je nekoliko ljudi iz Agencije za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore. Donijeli su mu zahtjev za isplatu trinaeste plate, a tamo su prosječna primanja oko 300.000 dinara, dok direktor Slobodan Cvijan ima 850.000 dinara. Odmah ih je izbacio napolje i počeo da viče na njih – kaže sagovornik “Blica”.

On dodaje da je ministar finansija Lazar Krstić već dobio nalog da zabrani isplate trinaestih plata u svim javnim preduzećima.

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender