20. 10. 2021.
FSS: Šuker provocira

FSS: Šuker provocira

FSS klubovima: Platite dugove!

Sastanku predstavnika administracije FS Srbije i predstavnika klubova Super lige koji imaju najveća dugovanja prusutvovali su svi pozvani klubovi, odnosno Crvena zvezda, Jagodina, Novi Pazar, Radnički 1923 i Radnički iz Niša.

“Ovom prilikom predstavnicima klubova su predstavljenja dugovanja i utvrđeni rokovi, kao i posljedice ukoliko ne regulišu svoje obaveze. Takođe su traženi i načini kako da klubovi svoje obaveze izmire prije početka prelaznog roka, odnosno na koji način da se izbegne mjera izricanja zabrane registracije novih igrača”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

Kako se dodaje, pored konstatacije da je finansijska situacija veoma teška i da se klubovi nalaze u nezavidnom položaju, rezultat sastanka je bio koristan za sve.

“Očekivana pozitivna posljedica je regulisanje obaveza, jer u suprotnom ih očekuje izricanje mjere zabrane registracije novih igrača do izmirenja obaveza”, navodi se.

U toku dana održaće se sastanak i s predstavnicima klubova Prve lige koji su u sličnoj poziciji, a to su Borac, Metalac, BSK i Smederevo, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender