16. 10. 2021.
Hrvatska pjevačica Čoli prodala već poklonjenu pjesmu! (VIDEO)

Hrvatska pjevačica Čoli prodala već poklonjenu pjesmu! (VIDEO)

Hrvatska pjevačica Čoli prodala već poklonjenu pjesmu! (VIDEO)

Popularni hit Zdravka Čolića sa novog albuma “Što ti dadoh” pjevaču je prodala hrvatska glumica i pjevačica Antonija Šola, koja je prije dvije godine tu istu numeru javno poklonila Žarku Berberu, učesniku “Survajvera” i “Farme 5“!

Naime, pjevačica je pri gostovanju u Žaretovoj emisiji “Ko te šiša” voditelju poklonila numeru pred milionskim auditorijumom, gdje je sa njim zajedno i otpjevala dio pjesme, gdje se jasno prepoznaje da je riječ o Čolinom hitu sa novog albuma za koji je snimio i spot!

colic

Žare je tek nedavno saznao za ovaj nemili događaj kada se na radio-stanicama zavrtio Čolin hit, i istog momenta prepoznao svoju pjesmu!

– Došao sam kući i otvorio da pogledam svoju emisiju na Jutujubu i shvatio da je to ta numera koju mi je Šola poklonila, čak smo je zajedno i otpjevali uživo. Baš sam bio iznenađen, bilo mi je čudno. To nije baš ljudski – rekao je Berber, koji i dalje ne može da vjeruje šta se desilo!

02

Ne znam sad šta bih radio kada bih odlučio da snimim istu pjesmu, mislim, ista je muzika, tekst, sve je isto. Ako budem odlučio da je snimim, nisam siguran da li ću morati nekoga da pitam za to. Mada bi bilo interesantno da je otpjevam, pošto je moja – ispričao je pjevač za makedonski magazin “Back Stage”, dok se Čola još nije oglasio ovim povodom.

http://www.youtube.com/watch?v=xdXnDOiGNNM
/Telegraf, agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender