28. 10. 2021.
Srpska napredna stranka RS formirala Gradski odbor u Banjaluci

Srpska napredna stranka RS formirala Gradski odbor u Banjaluci

Srpska napredna stranka RS formirala Gradski odbor u Banjaluci

Izbornoj skupštini je prisustvovao i predsjednik stranke g-din Jovan Mitrović sa najvišim rukovodstvom stranke. Za predsjednika Gradskog odbora Banjaluka SNS-a, izabran je aktuelni potpredsjednik stranke Saša Milovanović dok su za potpredsjednike izabrani Mile Matijević i Siniša Mihajlović.

– Od danas i u gradu Banjaluka, sa svojim radom počinje SNS, a znamo da su naprednjaci u Srbiji postali najuticajnija i najsnažnija politička ideja. Nećemo izmišljati toplu vodu, koristićemo te ideje prilagođene našem prostoru RS i BiH – izjavio je Milovanović.

On dodaje da su ciljevi ove partije na prvom mjestu borba za vraćanje dostojanstva građana i oštra borba protiv kriminala i korupcije. Milovanović ističe i da će se SNS zalagati za razvoj sela, stvaranje ambijenta za privlačenje investicija, podizanje industrije i sporta.

1519024_10202800999729279_1382317979_o

Potpredsjednik Gradskog odbora SNS Siniša Mihajlović je izrazio uvjerenje da će Srpska napredna stranka u narednim godinama postati jedna od najznačajnijih političkih stranaka u RS i da će svojim djelovanjem doprinijeti pozitivnim promjenama i napretku u svim društvenim sferama.

Ponosni smo činjenicom da smo u banjalučki Gradski odbor okupili prije svega mlade i obrazovane ljude prepune novih ideja, koje ćemo pretočiti u program stranke za koji ćemo se predano boriti kroz politički angažman. Pored rada na jačanju unutarstranačke organizacije SNS na teritoriji Banjaluke naši stručnjaci uporedo pripremaju i mnogobrojne projekte koje ćemo u sledećoj godini prezentovati javnosti.

Prioritet našeg djelovanja u Banjaluci će biti rješavanje problema koje imamo sa Toplanom, nedovoljnim brojem vrtića, zgradom hirurgije koja je naša najveća sramota i mnogim drugim. Napravićemo projekte da Vrbas i Kastel postanu ponos grada koji će privlačiti turiste, a ne da ih se stidimo i zaobilazimo kao dosad. Ukratko, Banjaluka i Republika Srpska zaslužuju mnogo više od ovoga što smo dosad dobili od prethodnih vlasti i Srpska napredna stranka će im to i pružiti.

Nakon održane izborne skupštine SNS, rukovodstvo stranke je pozvalo sve građane Banjaluke da se priključe naprednjačkoj ideji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender