25. 10. 2021.
X Factor: Banjalučanka Vanja Mišić ide u finale (VIDEO)

X Factor: Banjalučanka Vanja Mišić ide u finale (VIDEO)

X Factor: Banjalučanka Vanja Mišić ide u finale (VIDEO)

Večerašnje učesnike ugostili su Kristina Kovač i Željko Joksimović. Kristinina grupa “Bendovi” se pripremala u Beogradu, a takmičari “Stariji od 27” kojima je mentor bio pjevač Željko uživali su u ljepotama crnogorskog primorja i pripremali se za jedan od svojih nastupa života.

U pronalasku kandidata koji posjeduju X faktor Kristini je pomogla Leontina Vukomanović, dok je Joksimoviću pomogao njegov kolega i prijatelj Toni Cetinski.

U grupi koju je vodio Željko Joksimović bili su Slavko Knezić, Bojana Račić, Mladen Lukić, Maja Novaković, Maid Hećimović i Daniel Kajmakoski.

U Kristininoj grupi našli su se dueti: Marinela I Fifi, Ivan i Kiko Radenov, Luka i Jana, hip hop dvojac Mouse Miles, Roma Sijam, potom ženski bend 4U Teodora Sparavalo, Katarina Manojlović, Vanja Mišić, Lana Šojić i muški bend Doktori kojeg čine Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov i Nikola Stanojević.

Nažalost, nisu svi kandidati mogli proći u finale, iako su očarali žiri.

Među onima koji nisu prošli je i Maid Hećimović iz Orašja, iako je oduševio Joksimovića i Cetinskog.
“Iznenadio si me, imaš glas kakav ja u životu nisam dosegao”, kazao je Joksimović Maidu, ali ga je nažalost morao poslati kući.

Ipak, za one koji nisu prošli dalje nije sve izgubljeno. U takmičenje je moguće vratiti jednog takmičara ili grupu glasanjem preko Facebooka.

/Istinito/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender