19. 10. 2021.
Korejac pojačava napad Partizana?

Korejac pojačava napad Partizana?

Korejac pojačava napad Partizana?

Ovaj igrač je prije godinu i po dana bio ponuđen crno-bijelima, a sportski direktor Albert Nađ potvrdio je da je klub ponovo razgovarao sa njegovim agentom Fahrijom Šekularcem.

“Postoji lista prioriteta za poziciju napadača. Napadač iz Sjeverne Koreje nije na njoj, ali ne isključujem mogućnost da će dobiti priliku tokom pripremnog perioda u Antaliji da se nametne”, rekao je Nađ.

“Mali je fantastičan igrač, to bar nije teško provjeriti, reprezentativac je Sjeverne Koreje. Partizan bi mnogo dobio sa njim. Izuzetno je brz i već je jedan od najbojih u Aziji”, rekao je prije godinu i po dana o svom igraču Šekularac.

Gvan je 2010. godine proglašen je za najboljeg mladog fudbalera Azije, a ne bi bio prvi igrač iz Sjeverne Koreje koji je bio u Partizanu.

Hong Jong-Jo nikad nije dobio priliku u Humskoj, ali je odigrao nekoliko utakmica za Bežaniju. U sezoni 2004/2005. član “crno-bijelih” bio je Kim Či Vu, iz Južne Koreje, koji je odigrao osam mečeva u šampionskoj sezoni.

Posljednjih dana kao potencijalna pojačanja crno-bijelih u napadu ističu se Petar Škuletić, Uroš Đurđević i Alberto Rios.

“Razgovarali smo posljednjih dana mnogo po pitanju angažovanja Petra Škuletića, i to svakako nije tajna. U ovom trenutku nema nikakvih novosti u vezi sa njegovim angažmanom, jer nikako ne bi trebalo zaboraviti da se u cijeloj priči pita i Vojvodina.

Đurđević i Rios su nam zanimljiv, ipak u ovom trenutku nema ništa novo oko mogućnosti da nas pojačaju ove zime. Radimo svakodnevno na ojačanju igračkog kadra i ne sumnjam da ćemo na proljeće moći da računamo na jači igrački kadar”, istakao je Nađ.

Partizan je prethodnih dana već doveo dva pojačanja, zadnjeg veznog Nikolu Drinčića i desnog beka Miroslava Vulićevića, dok je Humsku napustio Erik Đemba Đemba.

Izgleda da će i prestojeći janur biti vreo kada su u pitanju transferi u Partizanu, jer nema sumnje da novi trener Marko Nikolić želi da pojača tim i prilagodi ga svom sistemu igre, prenosi B92.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender