25. 10. 2021.
Promjene u vrhu Teniskog saveza Srbije!

Promjene u vrhu Teniskog saveza Srbije!

Promjene u vrhu Teniskog saveza Srbije!

Osim Jeremića, i predsjednik Upravnog odbora Toplica Spasojević sa cijelim rukovodstvom napustiće savez, što su pojedini članovi ovog tijela već učinili.

Na posljednjoj skupštini saveza, koja je održana u ponedjeljak, nezadovoljstvo postojećim strukturama, ali i predlog novih ljudi dao je teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

– Sve tačke dnevnog reda su prošle kako smo očekivali, a Vuk Jeremić je ponudio ostavku. Čuo sam da je Mirko Petrović jedan od kandidata i po meni je idealan za tu poziciju. Poznajem porodicu Petrović, oni prate tenis i zaista se razumeju u taj sport, a znam da on ima i podršku države koja je u ovakvoj situaciji od veoma velike važnosti – rekao je Armenulić, koji smatra da je najveći problem rad sa klubovima i reprezentacija.

– Sada jesmo veoma uspešni, ali morate da razmišljate i o budućnosti, jer ako se sa mlađima ne radi, kako onda da očekujemo da se nastavi kontinuitet uspeha. Za početak smatram da bi bilo dobro da se konačno napravi taj Nacionalni centar u kome će mladi moći da napreduju, jer mi imamo dosta kvalitetnih trenera koji mogu da rade sa njima. Iskreno, mene najviše brine naša reprezentacija, za koju ne znam kako će da izgleda za tri-četiri godine – rekao je Armenulić.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender