19. 10. 2021.

“Vrapčići” održali humanitarni koncert

Ovim koncertom obilježavaju 20 godina rada, a pored starih članova, Aleksandre Bilanović i Sare Spasojević, na koncertu su nastupili i gosti: Minja Subota, Miro Јanjanin i dječji hor “Čuperak” iz Kikinde.

Koncert je bio humanitarnog karaktera, a sav prihod s koncerta namijenjen je djeci s autizmom.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Vlada prepoznala potrebe djece sa autizmom, te da je večerašnji humanitarni koncert dječijeg hora “Vrapčići” nastavak akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”.

Ona je dodala da Vlada želi da izađe u susret roditeljima djece sa autizmom, da bi im olakšala sve ono s čim su suočeni. “Znam koliko je odricanja i ulaganja potrebno za odgoj djece sa autizmom, jer poznajem dvije majke koje se bore s tim. Zato je veoma važno da kao društvo funkcionišemo na principima solidarnosti”, naglasila je premijer Srpske.

Prema njenim riječima, humanitarni koncert “Vrapčića” je najbolji način da se djeci pokaže da kroz odrđene aktivnosti uvijek treba da podrže drugu djecu.

Pokrovitelj koncerta je predsjednica Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, a medijski pokrovitelj Radio-televizija Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender