20. 10. 2021.
Bajaga “zapalio” Novosađane

Bajaga “zapalio” Novosađane

Bajaga “zapalio” Novosađane

Starim putem do novih hitova. „Bajaga i instruktori“ su dobro znanim vibracijama obilježili godinu na izmaku, u petak uveče u „Spens-u“ fantastičnim koncertom širili misiju pozitivne geografije pred više od 5.000 ljubitelja laganog, ali zanosnog ritma.

Start sjajne svirke, još bolje navježbanog benda, počeo je upravo „Starim putem za Novi Sad“ na oduševljenje domaće publike koja nije štedjela grla i dlanove da „pomogne“ instruktorima i na krilima ih praktičnovodi kroz cijeli nastup.

– Dragi Novosađani, drago nam je da smo sa vama i da se družimo i zabavljamo jer dogodine naš bend slavi tri decenije- obratio se Momčilo Bajagić Bajaga uz ovacije publike i krenuo kroz retrospektivu poznatih hitova.

Ulogu konferansjea je preuzeo Žika, koji je potpomognut novogodišnjom euforijom dizao tenziju u najavi svake naredne numere. To je doprinijelo da publika, ne samo u prvim redovima, nego u čitavom parteru Velike dvorane kao i na tribinama, pleše u zanosu i iskaže simpatije svakoj sljedećoj pjesmi.

– Godine prolaze ali mi stojimo. Vrijeme je stalo za nas što potvrđuje veliki broj mlade publike. Volimo Novi Sad i Vojvodinu, hajdemo svi zajedno… – konstatovao je Žika uz odobravanje publike i putešestvije istorijom benda dobilo je dodatnu, zanimljiviju dimenziju u kojoj nije bilo nekog većeg predaha tokom dvočasovne razmjene energije i zajedničkog, horskog pjevanja čuvenih hitova, upravo po izboru Novosađana.

Jer, Bajaga i instruktori su od liste želja publike napravili spisak hitova i izašli u susret gostima koncerta za sjajan provod da bi na kraju, poslije neizbježnog bisa, bili ispraćeni ovacijama i obostarno upućenim čestitkama za još uspješniju narednu godinu jubileja benda, pišu Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender