16. 10. 2021.

Nataša Bekvalac i Vlada opet raskinuli

Umjesto da planiraju svadbu, pop pjevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović će u 2014. tražiti nove životne partnere.

Od kako su se vjerili, sve češće su krenule svađe te su njihove razlike isplivale na površinu, tvrdi izvor blizak paru.

Nataša Bekvalac predstavila novu pjesmu “Bolesno te volim” (VIDEO)

“Prije nekoliko nedelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu vjeridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu.

Ipak, svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, što je ranije bilo nezamislivo.

Takođe, Nataša je prije oko mjesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Na Instagramu i Tviteru posljednjih nekoliko nedjelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom riječju”, kaže izvor blizak paru.

natasa-vlada1

Kako smo saznali, razlog njihovog prekida leži u različitosti karaktera te drugačijeg viđenja budućnosti.

“Njihova veza je bila puna preokreta. Često su se svađali, mirili… Njihov prvi raskid Nataša je teško podnijela. Tada je Vuksanović, pod uticajem bliskih ljudi, ostavio Natašu i otputovao u Australiju.

Nekoliko mjeseci se nisu vidjeli, a nakon njegovog povratka, riješili su da obnove romansu.

Zaljubljenost je još uvijek bila prisutna, te je uslijedila i vjeridba. Svi su mislili da će se ova ljubavna priča okončati pred matičarem. Međutim, umjesto da bira vjenčanicu, Nataša će birati novog mladoženju”, dodao je izvor Kurira.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender