16. 10. 2021.
Sport: Trajković u Turskoj?

Sport: Trajković u Turskoj?

Sport: Trajković u Turskoj?

Ipak, odbrambeni fudbaler je ostavio mogućnost da ukoliko dogovor sa inostranim klubom propadne, pokuša da se dogovori sa braniocem titule.

“Ne dâ mi se ni drugi put da dođem u Partizan, trebalo je prije nekoliko godina… Sada je drugačije, ali je moja ideja bila da se oprobam u inostranstvu i čekam kraj turske lige da se to konkretizuje“, rekao je Trajković.

Prema pisanju „Sporta“ sadašnji fudbaler Vojvodine je ipak uvjeren da će mu se već nekada ostvariti želja da obuče „crno-bijeli“ dres.

“Fudbal je takav da nikada ne znate šta nosi dan, a šta noć. Ne daj Bože da krene po zlu sa transferom čiju realizaciju iščekujem, svakako da bi se okrenuo Partizanu.

Crno-bijele predvodi trener Marko Nikolić, koga obožavam i kao čovjeka i kao stručnjaka i ne bi bilo dileme. Ipak, za sada je u prvom planu inostranstvo, jer sam pomalo zasićen srpskim fudbalom“, zaključio je Trajković.

Do sada su iz Vojvodine u Partizan u ovom prelaznom roku stigli trener Marko Nikolić i desni bek Miroslav Vulićević, dok se čeka odgovor Novosađana na ponudu za napadača Petra Škuletića, za koga je navodno Partizan ponudio 400.000 evra.

Najavljen je i odlazak Andrije Kaluđerovića, za čije usluge je zainteresovan AEL iz Limasola.

/list Sport, B92/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender