25. 10. 2021.

Stanković: Mnogo sam mlad za FSS

Jedan od najuspješnijih fudbalera Srbije, Dejan Stanković, izjavio je da je misli da je suviše mlad da bi mogao da obavlja posao predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, funkciju od koje je nedavno odustao da se kandiduje.

Stanković je italijanskim medijima objasnio da bi u ovom trenutku radio posao sličan onom koji trenutno obavlja proslavljeni Portugalac Luis Figo, koji je ambasador Intera i bavi se dobrotvornim radom.

– Zatražio sam još malo vremena da bih prihvatio posao u Fudbalskom savezu Srbije. Mislim da sam još mlad da bih rješavao zadatke koji se postavljaju predsjedniku Saveza. S Luisom Figom, kada se šalim kažem da bih volio da budem kao on – rekao je Stanković.

Rekorder po broju nastupa za srpsku reprezentaciji koji je čitavu deceniju proveo u Interu smatra da navijači treba da budu strpljivi kada su u pitanju novi uspjesi “nero-azura”.

– U fudbalu je kao i u životu, sve puno uspona i padova. Promjenjen je tim, ali ja sam zadovoljan trenutnim stanjem. Dobili smo i novog klupskog čelnika Erika Tohira, iako će Masimo Morati zauvijek ostati moj predsjednik, tako da sad treba napraviti plan pre nego što počne trošenje novca u prelaznom roku, rekao je Stanković.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender