19. 10. 2021.
Cvijan: Kandidujem se za predsjednika SNS, Vučić Predsjedništvo pretvorio u bilten

Cvijan: Kandidujem se za predsjednika SNS, Vučić Predsjedništvo pretvorio u bilten

Cvijan podnio ostavku u SNS

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke /SNS/ Vladimir Cvijan dao je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci i povukao kandidaturu za predsjednika stranke.

“U atmosferi straha, pritisaka, medijske blokade, zastrašivanja i pretnji hapšenjima, besmisleno je očekivati fer kampanju, te povlačim kandidaturu za predsednika onoga što je ostalo od SNS”, naveo je Cvijan u pismu Predsjedništvu SNS-a, koje je dostavio i medijima.

On je zatražio da bude izbrisan iz spiska članova SNS-a, izrazivši uvjerenje da ta stranka nema budućnost, te da će “mnogi simpatizeri, iskreni članovi i glasači prepoznati potrebu stvaranja nove snage”.

“Uvek sam spreman da svoja mišljenja i ideje suprotstavim Aleksandru Vučiću pred najširim auditorijumom – ako on to sme”, navodi Cvijan.

Ističući da se učlanio u SNS jer je vjerovao u program i ideju da “nikada više neće jedan čovjek vladati Srbijom”, Cvijan je rekao da je ta stranka u više gradova po hitnom postupku smjenjivala one ljude koji su se usprotivili volji jednog čovjeka.

“Dobili smo stranku koja u većini gradova ima po više razjedinjenih odbora, smenjeni su ili po hitnom prostupku izbačeni iz SNS svi koji su se usprotivili volji jednog čoveka. U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili”, naveo je Cvijan.

On je rekao da je SNS obećala nova radna mjesta i bolji život za sve, strane investicije, zaštitu srpskog naroda gdje god da živi, slobodne medije, fer izbore, slobodno pravosuđe i fer suđenja, kao i to da će svako ko je hrabar imati svoje zasluženo mjesto u Srbiji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender