16. 10. 2021.
Fantastični savjeti da uvijek izgledate tip-top!

Fantastični savjeti da uvijek izgledate tip-top!

Fantastični savjeti da uvijek izgledate tip-top!

Kad je odjeća u pitanju, skoro svaka žena želi da izgleda dotjerano i bude u trendu. Međutim, istovremeno je važno i da se u odjevnim kombinacijama osjeća udobno i nesputano.

Kožne helanke

Nakon trenerke, helanke su najudobnije. Međutim, za nošenje izvan kuće prihvatljive su ako su izrađene od posebnog materijala. Lažne “kožne” helanke su idealan izbor.

Od glave do pete u crnom

Bilo da nosite helanke ili pantalone, košulju ili džemper, ostali to neće baš primjećivati jer je svaki komad odjeće crne boje.

Čizme na petu

Izdužiće vam noge, a dobićete i na visini. Obična majica, uske pantalone s elastinom i duži džemper ili ogrtač, u kombinaciji sa čizmama idealan su izbor. Osim toga, na čizme možete da nosite i deblje čarape sa nekim zabavnim printom ili detaljem.

Crveni ruž

Ukoliko obučete farmerke, džemper i ravne čizme, djelovaće kao da niste bili raspoloženi za sređivanje. Međutim, ako toj kombinaciji dodate crveni ruž, postići ćete sasvim drugačiji efekat.

Ogrlica

Vaša majica na V izrez neće delovati tako “prazno”, jednostavno i beživotno ukoliko joj dodate ogrlicu.

“Trapez” farmerke s elastinom

Možda će vam zvučati čudno, ali razmislite. Sjetite se kako zanosno izgleda Victorija Bekam u super trapez-farmerkama. Imitirajte taj izgled – ali samo ako se radi o pantalonama s elastinom.

Izvor: magazin.net.hr

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender