20. 10. 2021.
Severina traži pola Milanove imovine?

Severina traži pola Milanove imovine?

Severina traži pola Milanove imovine?

Poslije višemjesečnog preganjanja kome će pripasti starateljstvo nad sinom Aleksandrom, izgleda da je došao red i na podjelu imovine, a prema nezvaničnim informacijama, Severina će na sudu tražiti da joj pripadne polovina bogatstva Milana Popovića koje se procjenjuje na više stotina miliona evra!

Po zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dvije godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dijete, stičeš pravo na dio njegove imovine. Zato je Severina u javnosti stalno isticala i pričala kako su ona i Milan zajedno, čak je izmišljala i da su vjereni, i sad na osnovu toga ima pravo na njegovu imovinu.

Severina: Milan me nije vrijedan, ostavila sam ga pa mi se sveti!

Severina je još ljetos angažovala advokate da popišu Milanovu imovinu – ispričao je izvor blizak nekadašnjem paru, koji dodaje da je hrvatska pjevačica navodno zahtjevala i da se popišu donacije koje je Milan do sada dao za fond “Bitka za bebe”.

Severina će na sudu pokušati da dokaže da je sa Popovićem bila dvije godine u vanbračnoj zajednici, iako oni nikada nisu živjeli zajedno.

Priča se i da je Popović do sada za potrebe Severinine karijere na njen račun uplatio pola miliona evra, i to na pismeni zahtjev njenog menadžera Tomice, a da podsjetimo, početkom avgusta se pričalo da je Milan ponudio Severini da otplati njen kredit od 800.000 evra i da mjesečno uplaćuje 10.000 evra za izdržavanje sina, ali ona to nije prihvatila.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender