25. 10. 2021.
Bez novih informacija o Šumaheru

Bez novih informacija o Šumaheru

Bez novih informacija o Šumaheru

Šumaher je u nedjelju doživio teške povrede glave u padu tokom skijanja i od tada je njegovo stanje kritično.

Ljekari legendarnog Nijemca se nisu oglašavali od utorka, kada su objavili da je po drugi put operisan i da mu se stanje malo poboljšalo, ali da je nezahvalno davati bilo kakve prognoze.

Prvog dana Nove 2014. godine novinarima se obratila Šumaherova menadžerka Zabine Kem, koja je istakla da je njegovo stanje stabilno, ali i dalje kritično.

Od četvrtka ujutro se iz bolnice niko nije oglašavao, ali strani izvještači navode da najvjerovatnije ni u toku dana neće biti konferencije za štampu i da bi to zaista mogla biti dobra vijest.

Ljekarski tim koji se stara o Šumaheru još ranije je objavio da neće izlaziti pred medije na zahtjev porodice, osim ukoliko ne dođe do značajnih promjena. To što se već dva dana nisu oglasili mogla bi da bude dobra vijest, tvrde novinari koji se nalaze u Grenoblu.

Šumaher je, inače, četvrtu noć u komi, a u petak će napuniti 45. godina i svi se nadaju pozitivnim vijestima.

Legendarni Nijemac je prvi put operisan odmah po dolasku u bolnicu u Grenoblu poslije nesreće u skijaškom centru Meribel. Ljekarski tim u Grenoblu posljednji put se obratio javnosti u utorak prijepodne, kada je objavljeno da je došlo do malog poboljšanja stanja, zbog čega je druga operacija bila moguća.

U utorak su Šumaherovi ljekari rekli da je on i dalje u kontrolisanoj komi, da mu se održava temperatura tijela, ali da ne mogu da kažu da je van životne opasnosti. Takođe su istakli da ih je poboljšanje stanja iznenadilo, da su dobili malo na vremenu, ali da je suviše rano davati bilo kakve prognoze.

/B92, agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender