20. 10. 2021.
Novogodišnje vijesti: Toplana traži procenat od prodaje radijatora

Novogodišnje vijesti: Toplana traži procenat od prodaje radijatora

Novogodišnje vijesti: Toplana traži procenat od prodaje radijatora

Toplana: Zaslužujemo dio sredstava od prodaje radijatora u staro gvožđe

Kako je istaknuto u saopštenju „Toplane“, najveće zasluga za činjenicu da su radijatori po banjalučkim stanovima postali tek komad beskorisnog gvožđa, snosi upravo „Toplana“.

„Da smo grijali kako treba, vi radijatore ne biste prodavali. Upozoravamo građane da našu direktnu zaslugu možemo lako dokazati i da obavezno uplate dio novca na naš račun”, rekli su u „Toplani“.

Na pitanje novinara, zašto su mazut kupovali po mnogo većoj cijeni nego što je to bilo realno i isplativo, u „Toplani“ su odgovorili da su se rukovodili narodnom poslovicom.

„Naš narod ima staru izreku: Ako ne znaš šta je dobro, znaš bar šta je skupo“, stoji u odgovoru banjalučke „Toplane“.

 

SPORT: Vlada odlikovala FK Borac zbog duga

Vlada Republike Srpske odlikovala je danas Fudbalski klub Borac iz Banjaluke zbog pružanja izuzetnog primjera ostalim klubovima, institucijama, preduzećima i građanima Republike Srpske o tome kako treba raditi i poslovati.

„Podsjetimo, u FK Borac je utvrđen dug od 17 miliona maraka. Samom činjenicom da klub postoji, igra utakmice, plaća igrače, ima stadion, navijače i opremu pokazuje da zaduživanje i dugovanje nije prepreka za uspješno poslovanje – kako to pokušavaju da prikažu zluradi mediji i novinari“, objasnili su u Vladi RS.

Takođe, kako je objašnjeno, Borac je uvijek otvorenih vrata dočekivao raznorazne biznismene i ugledne ličnosti RS koji svih ovih godina upravljali klubom, i koji su iskoristili njegovo ime i status te uvećali svoju imovinu, a sve na račun FK Borac.

U Vladi su rekli da su ohrabreni ovakvim primjerom banjalučkog fudbalskog kluba te da sad imaju veliki podstrek da se i dalje zadužuju, neplanski troše i rasipaju sredstva iz budžeta Republike Srpske, bez opasnosti da sve ode dođavola.

 

ESTRADA: Uskoro više poznatih nego nepoznatih ljudi

Udruženje starleta, estradnih umjetnika, pjevača, veterana big bradera, farme i ostalih rijaliti programa, čestitalo je novu godinu svim svojim članovima i simpatizerima.

Brojnom članstvu su u novoj 2014. godine poželjeli što više pojavljivanja u medijima, što više obnaženih fotografija, raskinutih veza, nesmotrenih izjava, drogiranja, pijanstava, senzacionalnih, ekskluzivnih vijesti i skandala.

Iz udruženja su saopštili da će i ove godine konačno postići svoj cilj, a to je da poznatih ljudi bude više od nepoznatih. Tim povodom, poslate su poruke ohrabrenja svim starletama i estradnim umjetnicima.

”Ako vaša porodica ili prijatelji još uvijek ne znaju da ste poznati, to samo znači da se niste dovoljno potrudlili, ili da ste pokušali da kopirate neke, već odavno poznate ljude“, kažu u Udruženju.

/Svaka sličnost za stvarnim događajima ili subjektima je namjerno slučajna/

(Kontakt radio 2014.)

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender