21. 10. 2021.
Ana Nikolić i Vlada Mandić opet zajedno!

Ana Nikolić i Vlada Mandić opet zajedno!

Ana Nikolić i Vlada Mandić opet zajedno!

Vlada i Ana su u vezi tek nekoliko mjeseci, ali to kriju od javnosti.

Budući da su imali loše iskustvo kada su mediji u pitanju i da su tek nedavno raskrstili sa svojim bivšim ljubavnicima, ona sa Ćazimom Osmanijem, a on sa glumicom Marijom Petronijević, riješili su da o svojoj vezi ćute.

Iako je nedavno u javnost procurila informacija da su obnovili romanu, kao i da se Ana nedavno preselila u zgradu u kojoj živi Vlada, oni ne žele da potvrde te navode.

Dogovorili su se da ćute o taj dogovor oboje poštuju – ispričao je za “Blic” izvor blizak ovom paru.

Ipak, kada je Ana dogovorila da pjeva za doček u Beogradu, jedan od najpopularnijih srpskih neženja odlučio je da te večeri bude uz svoju dragu.

ana nikolic

– Čim je Ana donijela odluku, Vlada je uplatio doček u „Hajatu“. Okupio je svoju ekipu, na čelu sa svojim najboljim prijateljem, rukometašem Ljubom Jovanovićem i rezervisao centralni sto u sali – zaključuje naš izvor.

Fotoreporter “Blica” je u najluđoj noći uslikao rukometaša kako se provodi ne skidajući pogled sa pjevačice koja je mamila uzdahe ne samo njemu već i ostalim muškarcima pošto je obukla providnu haljinu.

Ipak, diskreciju su zadržali, pa se nisu poljubili u ponoć, već su se ponašali kao da su poznanici.

Pjevačica do zaključenja ovog broja Blica nije bila dostupna za komentar, a njen brat Marko kratko nam je rekao da je Ana u hotelu samo radila svoj posao.

– Mi smo tamo otišli i odradili posao – bio je kratak Nikolić, dok je rukometaš izbjegao da odgovori na pitanje kako se proveo za doček uz novu djevojku.

– Ušao sam u ovu godinu bez tenzije, nadam se da će mi biti bolja od svih prethodnih, kako na poslovnom tako i na ljubavnom i porodičnom planu – rekao je Mandić.

Plava ruža

Pjevačica je tokom večeri na poklon od rukometaša dobila plavu ružu, koju je prihvatila uz osmijeh.

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender