25. 07. 2021.

Specijalac MUP-a biće suspendovan zbog batinanja u klubu “Tamaris”

Mirna Šoja, portparol MUP-a RS, potvrdila je “Nezavisnim”, uz navođenje inicijala osumnjičenog, da će on biti suspendovan nakon praznika.

Kada su u pitanju trojica specijalaca MUP-a, koja su takođe radila na poslovima obezbjeđenja u pomenutom lokalu tokom novogodišnje noći, za njih će biti proveden postupak radi utvrđivanja eventualne odgovornosti.

Osim Mišića, koji je zadobio kontuzije po cijelom tijelu i napuknuće pršljena, tokom novogodišnje noći u lokalu “Tamaris” pretučena su još dvojica mladića, a svjedoci su još ranije potvrdili da je najbrutalniji bio upravo osumnjičeni Paraš. Specijalac Paraš je priveden nakon što je CЈB pokrenuo istragu tokom koje je izvršeno i prepoznavanje osumnjičenog.

Porodica Mišić je nakon incidenta posumnjala da se čitav slučaj pokušava zataškati, s obzirom na to da niko u policiji nije htio saslušati oštećene.

Goran Mišić “Nezavisnim” je još ranije ispričao da se incident dogodio oko jedan čas kada se popeo na ogradu na stepenicama u lokalu “Tamaris”.

“Bio sam na spratu kluba i popeo sam se na ogradu na stepenicama i zaplesao. Ubrzo mi je prišao radnik obezbjeđenja i rekao mi da siđem sa ograde. Krenuo sam dolje, kada me je taj isti zgrabio za vrat i oborio na zemlju.

Nisam se ni okrenuo, a već su oko mene bila četvorica iz obezbjeđenja, koja su me tukla šakama i nogama. Pokušao sam ustati i odbraniti se, ali nisam uspio. Uhvatili su me za ruke i iznijeli napolje gdje su me nastavili tući, a zatim ostavili”, ispričao je Mišić.

/Nezavisne novine/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender