24. 07. 2021.
U Holandiji uhapšen Banjalučanin, pogledajte njegov CV

U Holandiji uhapšen Banjalučanin, pogledajte njegov CV

U Holandiji uhapšen Banjalučanin, pogledajte njegov CV

Osim Zadkovića uhapšeni su još i Nemanja S. i Predrag V. Izvor blizak bezbjednosnim agencijama u BiH objasnio nam je da se pljačka dogodila prošle sedmice.

Zadković je u proteklom periodu u više navrata privođen u Banjaluci i okolini, a mediji su ga prozvali i rekorderom po broju saobraćajnih prekršaja u BiH.

Evo Zadkovićevog “CV-a”.

27.06.2013 Ivan Zadković (27) priveden zbog posjedovanja pištolja CZ kalibra devet milimetara bez dozvole.
Ivana Zadkovića Okružno tužilaštvo tereti da je 6. jula 2011. godine skrivio nesreću u kojoj je teško povrijeđen Adnan Kelecija, vozač “škode oktavije”.

17.12.2012. Granična policija BiH uhapsila je na međunarodnom aerodromu u Sarajevu Ivana Zadkovića (26) , na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim još ranije raspisao Osnovni sud Banjaluka, a zbog krivičnih djela ugrožavanja saobraćaja. Zadković u BiH važi kao rekorder po broju saobraćajnih prekršaja, te remećenja reda i mira izazvanih tučom i nasilničkim ponašanjem, a do danas ih je sakupio 107!

12. 10. 2011. Ivan Zadković, iz Banjaluke uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je opljačkao kuću Branislave Milekić, generalnog direktora “Elektroprivrede Republike Srpske”.

07. 10. 2011. Ivan Zadković (25), zvani Crnogorac, iz Banjaluke, rekorder po broju saobraćajnih prekršaja u BiH,uhapšen je prekjuče jer je magistralnim putem Tomislavgrad – Posušje jurio 160 kilometara na sat, mada je dozvoljeno najviše 60!

20.07.2008. Ivan Zadković zvani “Crnogorac”(22), iz Banje Luke osuđen je u banjolučkom Osnovnom sudu na 18 mjeseci zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 3.500 maraka zbog više krivičnih djela nasilničkog ponašanja, tjelesne povrede, teške krađe i izazivanja opšte opasnosti. (U presudu su izmedju ostalih uključena i sljedeća 3 krivična djela koja sam naveo, ali to ne umanjuje njihov značaj)

7.10.2007. Zadković je 7. oktobra 2007. godine oko 22 časa u banjolučkom kafiću “Lajv”, zajedno sa Vesom Medićem osuđenim na dvije godine zatvora i Dejanom Čajićem, napao Igora Dragojevića.21.8. 2007. godine, Ivan Zadkovic zajedno sa Sinišom Šakićem došao u kafić “Skandal” u Trnu kod Laktaša, sukobio se sa Sašom Narićem oko djevojke. Onda su sva trojica izašla ispred kafića gdje je Zadković udario Narića više puta po glavi.

15. 4. 2006. godine Ivan Zadković zajedno sa Mitrom Gligićem, iz dvorišta kuće Saše Ćukovića u Kuljanima kod Banje Luke, ukrao “golf 2”. Oni su deset dana prije toga pokušali da ukradu “mercedes 200 D” iz dvorišta kuće Mile Cetine u Barlovcima kod Banje Luke.

Osim saobraćajnih prekršaja, Zadković ima i debeo kriminalni dosije zbog raznih krivičnih dela koja je u proteklom periodu počinio. Banjalučka policija je od 2004. do 2008. godine protiv njega podnela izveštaje za više od 15 krivična dela, kao što su teške krađe, učestvovanje u tuči, ugrožavanje sigurnosti, nanošenje teških telesnih povreda, napad na policiju, nasilničko ponašanje, oduzimanje motornog vozila i oštećenje tuđe stvari.

(Kontakt radio)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender