25. 07. 2021.
Vučić: Rasvijetljene 24 sporne privatizacije, pokrenuto 11 istraga

Vučić: Rasvijetljene 24 sporne privatizacije, pokrenuto 11 istraga

Vučić: Naredni Božić građani će dočekati u boljim okolnostima

“Uveren sam da će do sledećeg Božića boljitak osetiti svi građani, a ne samo političari i tajkuni”, rekao je Vučić i naveo da brojni parametri ukazuju da je Srbija na putu oporavka.

On je naglasio da sutra u Gračanicu, gdje će prisustovati Božićnoj liturgiji, nosi poruku mira i da je vrijeme odmjeravanja snage sa Albancima iza Srbije.

“Mi smo ljudi koji razmišljamo o budućnosti cele naše otadžbine, o ekonomskom prosperitetu, a ne sa nekim da oprobavamo svoje mišiće, dosta smo to radili u prethodnom periodu”, rekao je Vučić nakon čina osveštavanja badnjaka i molitve u prostorijama Srpske napredne stranke /SNS/, čiji je lider.

On je ocijenio da Srbi sa Kosmeta danas sa velikom dozom samopouzdanja mogu da odlučuju o svojoj budućnosti i najavio da će do sredine godine biti otvoreno 1.000 novih radnih mjesta za pripadnike srpskog naroda.

Govoreći o mogućnosti održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić je ponovio da on lično nije za izbore, ali da će Predsjedništvo SNS-a ubrzo donijeti konačnu odluku o tome.

On je dodao da je odluka o eventualnim izborima prije svega na građanima Srbije i ako većina misli da sadašnja vlast nema legitimitet, onda će izbora i biti.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender