24. 07. 2021.
SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

Srpska demokratska stranka uputila je čestitke građanima povodom Dana i krsne slave Republike Srpske koja, kako ističu, simboliše državotvornost srpskog naroda na prostoru BiH.

U ovoj stranci navode da su spremni da sa svima kojima je Republika Srpska na srcu i koji osjećaju odgovornost za njenu budućnost temeljno preobraze sadašnje društveno stanje reformama, koje će eliminisati organizovani kriminal i korupciju, postaći ekonomsku obnovu i ukupni napredak u svim ključnim segmentima od obrazovanja do zdravstva.

„Preduslov tom preobražaju je oslobađanje institucija od onih koji su ih privatizovali i zloupotrijebili u lične svrhe da bi služili uskostranačkim i privatnim interesima, a ne potrebama javnosti i građana“, saopšteno je iz ove stranke.

SDS smatra da je aktuelna vlast Republiku Srpsku dovela u situaciju u kojoj su, kako ističu, moralne vrijednosti koje krase njen narod postale mane.

„Podsjetimo da smo je zajedno stvarali i da su za njen nastanak i opstanak date velike žrtve, kojih se danas s pijetetom sjećamo. Republikom Srpskom danas se busaju oni koji je nisu stvarali, a da su se pitali ona ne bi ni postojala“, navodi se u saopštenju koje prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender