24. 07. 2021.
Etihad ervejzu potrebno kabinsko osoblje iz Srpske

Etihad ervejzu potrebno kabinsko osoblje iz Srpske

Etihad ervejz sutra u Banjaluci, traže se visoke stjuardese koje znaju plivati

Kako saznajemo, za posao stjuardese ove svjetski poznate kompanije apliciralo je na hiljade kandidata sa kojima će sutra u Banjaluci biti obavljeni intervjui. Među njima je i Aleksandra S. iz Banjaluke koja se nada da će dobiti šansu.

– Ogroman je broj zainteresovanih za ovaj posao. Prijavili su se mnogi iz cijele RS. Ipak, ne želim da gubim nadu i vjerujem da ću uskoro letjeti – priča ova Banjalučanka.

Prema njenim riječima, aplikacija za posao koja se šalje putem interneta nije bila jednostavna. Kandidati moraju imati najmanje 21 godinu, treba da budu komunikativni, da imaju radno iskustvo u ugostiteljstvu, da znaju da plivaju, te da su visoki, odnosno, da na vrhovima prstiju mogu da dohvate najmanje 212 centimetara.

– Svi moramo da budemo i savršeno zdravi te da znamo engleski jezik, a poželjno je znanje i još nekog stranog jezika – istakla je Aleksandra i dodala da će oni kandidati koji uspješno prođu intervjue i testiranje o tome biti obaviješteni najvjerovatnije tek za dva mjeseca.

Kabinsko osoblje kompanije je, kako se navodi, stacionirano u Abu Dabiju i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuvare za takozvanu “dijamantsku prvu klasu”, menadžere za hranu i piće za “bisernu biznis klasu”, i stjuarde, odnosno stjuardese, za klase “premijum” i “ekonomsku”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender