25. 07. 2021.
Njemačka: Aerodrom bio blokiran zbog jurnjave za NLO

Njemačka: Aerodrom bio blokiran zbog jurnjave za NLO

Njemačka: Aerodrom bio blokiran zbog jurnjave za NLO

Aerodromska služba njemačkog Bremena objavila je uzbunu na zemlji i u vazduhu zbog pojave neindentifikovaniog letećeg objekta /NLO/, nakon čega je uslijedila prava potjera. Prvi koji su primijetili veliku svijetlu tačku na nebu bili su kontrolori leta. Sa njihove kule sve je bilo jasno vidljivo, jer je NLO preletio iznad vazdušne luke, što su zabilježili i radari.

Tokom dva sata, dok je policijski helikopter “gonio” NLO, aerodrom je zaustavio polijetanja i preusmjeravao letove ka obližnjim gradovima.

Na internetu se pojavio snimak od, kako se tvrdi, svjedoka događaja. On je vrlo popularan na blogovima, a istražuje ga i policija.

Istraga se vodi po, kako je zvanično saopšteno, predmetu bezbjednosne prijetnje vazdušnom saobraćaju, a za to krivično djelo u NJemačkoj se dobija najmanje četiri godine zatvora.

U Velikoj Britaniji je u toku istraga povodom saopštenja pilota aviona “A320” o izbjegnutom sudaru sa NLO.

Prvi pilot kaže da je primjetio NLO kada je avion bio na visini od 10.000 metara i 32 kilometara udaljen od aerodroma Hitrou. Dogodilo se to u julu 2013, ali je širokoj javnosti saopšteno nedavno.

U međuvremenu je Pol Helier, bivši kanadski ministar obrane, saopštio da “najmanje četiri vrste vanzemaljaca” već hiljadama godina posjećuje našu planetu.

On je za TV-stanicu “Rusija danas” izjavio da postoji

“duga istorija” NLO-a i da su aktivnosti vanzemljaca povećane posljednjih nekoliko decenija, tačnije od momenta kada su Zemljani izumili atomsku bombu.

Bivši kanadski ministar odbrane tvrdi da su vanzemaljci “vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da nuklerano oružje ponovo bude upotrijebljeno, jer je svemir jedinstven, pa to ne utiče samo na Zemljane, već i na druge vrste u njemu”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender