28. 07. 2021.
Partizan dovodi Milevskog!?

Partizan dovodi Milevskog!?

Partizan dovodi Milevskog!?

Ukrajinski mediji spekulišu da bi nekadašnji igrač kijevskog Dinama i rerpezentativac ove zemlje karijeru mogao da nastavi u Srbiji.

Milevski je prethodnu polusezonu proveo u turskom Gazijantepu, ali je otpušten zbog noćnog života. Sada se spekuliše gdje će dalje, a pominje se i ime srpskog šampiona.

Ukrajinci navode da Milevski odgovora stilu igre koji forsira trener Partizana Marko Nikolić, a da je prošlog ljeta neuspješno pregovarao o dalasku na “Marakanu”.

Međutim, italijanski mediji prenose da je Milevki na putu za Mahačkalu, gdje bi uz Alijeva trebalo da predstavlja spas za posrnuli Anži, posljednjeplasirani tim ruske Premijer lige.

I Italijani naglašavaju njegovu slabost noćni život kao i strast prema alkoholu.

Milevski ima 28 godina, igra na poziciji napadača, a karijeru je počeo u Semeni iz Minska. U Dinamo je došao 2002. godine i u Kijevu se zadržao 11 godina te na 278 utakmica postigao 87 golova.

U Turskoj je na devet utakmica dao gol za Gazijantep. Za Ukrajinu je dao osam golova na 50 nastupa.

Partizan je ovog januara doveo četiri pojačanja, u petak su potpisla dvojica igrača, jedan štoper i jedan napadač, ali crno-bijeli traže još jednog kako ne bi imali problema kao tokom jeseni kada su morali da se oslanjaju i na maljoletne fudbalere iz omladinske škole, saznaje B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender