24. 07. 2021.
Banjaluka: Policija brutalno pretukla 28-godišnjeg mladića

Banjaluka: Policija brutalno pretukla 28-godišnjeg mladića

Banjaluka: Policija brutalno pretukla 28-godišnjeg mladića

Uprkos nastojanjima policije da se približi lokalnoj zajednici, incidenti poput sinoćnjeg samo će im otežati posao. Tri policajca brutalno su pretukla 28-godišnjeg Banjalučanina.

Iz kafića u kojem je pio piće odveli su ga u policijsku stanicu nakon čega je morao da potraži pomoć u Kliničkom centru.

Prilog ATV-a:

U Centru javne bezbjednosti rekli su da se radi na utvrđivanju činjenica u vezi s ovim slučajem i da im je Nemanja Kopanja od ranije poznat.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić izjavio je da nije upoznat o incidentu u kojem su, prema medijskim izvještajima, pripadnici policije pretukli 28-ogodišnjeg Banjalučanina Nemanju Kopanju.

Jovičić je rekao da svaki građanin koji smatra da je oštećen određenim policijskim radnjama ima pravo da to prijavi unutrašnjoj kontroli i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske sa svojim pripadnicima koji prekorače ovlaštenja postupiti u skladu sa zakonom.

“Mi ćemo nastaviti sa profesionalizacijom Ministarstva, ali treba znati da se određene policijske akcije i racije provode u lokalima u kojima se izvršavaju krivična djela”, rekao je Jovičić za Alternativnu televiziju.

Prije desetak dana Goran Mišić iz Banjaluke brutalno je pretučen u klubu „Tamaris” tokom proslave Nove godine. Mišić je za nanošenje povreda optužio pripadnike Specijalne policije MUP-a RS, a njegove tvrdnje kasnije su i dokazane.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender