03. 08. 2021.

Mihajlovićeva: Presudno Vučićevo mišljenje

“On je i prvi potpredsjednik Vlade i mnogo više zna o političkim odnosima i nekim drugim stvarima, i njegovo mišljenje je vrlo značajno i presudno”, objasnila je Ministarka energetike i potpredsjednica SNS-a za FoNet.

Napomenula je da nije tajna da veliki dio članova Predsjedništva SNS-a želi vanredne izbore, a osnovni razlog za to su reforme u zemlji koje će dovesti do konačnog izlaska iz dugogodišnje tranzicije.

“Upravo će brzina reformi opredijeliti da li se ide na izbore ili ne”, precizirala je Mihajlovićeva i napomenula da dio funkcionera SNS-a, u koje spada i ona, smatra da te reforme mogu da se sprovode mnogo brže.

Mihajlovićeva nije željela da komentariše tvrdnju premijera i lidera Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića da su zahtjevi iz SNS-a za vanredne izbore “utrkivanje za sticanje Vučićeve naklonosti i borba za pozicije na dvoru”, uz objašnjenje da može da razumije socijaliste da su protiv izbora.

Prema ocjeni Mihajlovićeve, posebna tema su pokrajinski izbori, jer je “život u Vojvodini veoma nekvalitetan u odnosu na centralnu Srbiju i tu stvari moraju da se mijenjaju”, javljaju agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender