24. 07. 2021.
Zvezda savladala Radnički

Zvezda savladala Radnički

Zvezda savladala Radnički

“Crveno-bijeli” su došli do 13. pobjede ove sezone, dok su Kragujevčani zabilježili već deseti poraz, poslije kojeg su pali na 11. mjesto na tabeli.

Izabranike Dejana Radonjića predvodio je Raško Katić sa 15 poena i 13 skokova, Jaka Blažič i Demarkus Nelson su dodali po 14 poena, dok je Čarls Dženkins meč završio sa 12 poena.

U redovima domaćeg tima, Sava Lešić je bio odličan sa 27 poena i devet skokova, dok je uz njega dvocifreni učinak imao još samo Nikola Kalinić sa deset poena.

Radnički i Crvena zvezda su u “Jezeru” odigrali utakmicu sa dosta grešaka, u kojoj je na kraju odlučila bolja koncentracija ‘crveno-bijelih’ u samom finišu utakmice. Tada su odlični bili Dženkins i Katić, dok je na drugoj strani zakazao Lešić, koji je bio najzaslužniji za to što je Radnički u jednom trenutku imao i sedam poena prednosti.

Kragujevčani su imali priliku da prelome utakmicu nekoliko minuta pre kraja, ali nisu imali dovoljno koncentracije da to i učine.

Treba napomenuti da je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone Boban Marjanović odigrao samo četiri i po minuta i to na samom početku utakmice, kada je zaradio tri lične greške, a Radonjić ga potom nije vraćao u igru, dok je šansu na kašičicu dobio i Blejk Šilb, koji je za četiri minuta imao indeks minus tri, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender