25. 07. 2021.
Partizan: Nećemo izabrati vršioca dužnosti predsjednika kluba!

Partizan: Nećemo izabrati vršioca dužnosti predsjednika kluba!

Partizan: Nećemo izabrati vršioca dužnosti predsjednika kluba!

Potpredsjednik “Partizana” Mile Jovičić rekao je da su u Klubu bili zatečeni ovih hapšenjem, ali da bez obzira na taj događaj FK “Partizan” radi u punom kapacitetu.

“Naravno da je ovo nemio događaj, ali je odvojen od Kluba i odnosi se na Đurićev privatni biznis. Nemamo dodirnih tačaka s tim, ali svi u Klubu poštujemo Đurića, njegovu funkciju i sve što je uradio za Klub”, izjavio je Jovičić na pres-konferenciji na stadionu “Partizana” u Beogradu.

Jovičić kaže da “Partizan” ne razmišlja o mogućnosti da plati kauciju od dva miliona evra za Đurića, koji je u pritvoru.

On je istakao da u Klubu svi “duboko vjeruju da će Đurić imati pravedan postupak, da će odbraniti svoje poslovne stavove i dokazati da je radio kako treba”.

Jovičić je naveo da nema razloga za imenovanje vršioca dužnosti predsjednika Kluba dok je Đurić u pritvoru.

“Razgovaraćemo o tome i s predsednikom kada bude bio u mogućnosti. Bez obzira na sve, i sa njim i bez njega, svakodnevno se suočavamo sa problemima”, rekao je Jovičić i dodao da nema potrebe za sazivanje vanredne sjednice Skupštine Kluba.

Konferenciji za novinare prisustvovali su i potpredsjednici Kluba Duško Jovanović i Ratomir Babić, generalni sekretar Darko Grubor i sportski direktor Albert Nađ.

Vlasnik firme “Zekstra” i predsjednik “Partizana” Dragan Đurić uhapšen je juče zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama pri privatizaciji Veterinarskog zavoda Zemun. Đuriću je određen pritvor do 30 dana i predložena kaucija od dva miliona evra.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender