05. 08. 2021.
Policija nije pretukla Kopanju?

Policija nije pretukla Kopanju?

Policija nije pretukla Kopanju?

Markanovićeva je istakla da je policija intervenisala na poziv konobara ugostiteljskog objekta “Feniks” u petak, 10. januara, u Ulici Relje Krilatice u Banjaluci i po dolasku u taj objekat na jednom licu primijetili povrede na glavi.

Ona je dodala da je policija po dolasku na lice mjesta zatekla dva lica od kojih je lice N.K počelo da vrijeđa pripadnike CJB Banjaluka, govoreći “šta vi hoćete, je lž ovo bila pljačka?”.

Uvidjevši povrede na glavi lica N.K. policajci su posumnjali da je riječ o učesniku u prekršaju zbog čega su mu zatražili lična dokumenta, kako bi  utvrdili njegov identitet.

On je odbio da pokaže dokumenta i nastavio je i dalje sa ometanjem državnog organa u vršenju javnih funkcija zbog čega je lišen slobode.

Istražnim radnjama policija je ustanovila da je lice N.K. prilikom dolaska u ugostiteljski objekat imalo vidne povrede lijeve strane lica i druge povrede što su potvrdili i svjedoci u lokalu “Feniks”.

Prilikom lišavanja slobode  N.K. je odbio alkotestiranje zbog čega je zadržan  u prostorijama za zadržavanje CJB Banjaluka.

CJB Banjaluka ovom prilikom obavještava javnost da nisu tačne informacije pojedinih medija koji su istakli da su povrede lica N.K. nastale od upotrebe sile policije, već da je sa vidnim povredama došao u ugostiteljski objekat, što su potvrdili i svjedoci.

Povrijeđeno lice je dvadesetosmogodišnji Nemanja Kopanja iz Banjaluke.

Srna nezvanično saznaje da je Nemanja Kopanja višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela i prekršaja među kojima je narušavanje javnog reda i mira, nasilje u porodici, a osuđivan je i na zatvorske kazne.

Kada je u pitanju nasilje u porodici, Kopanja je u više navrata tukao majku i oca zbog čega je privođen u policiju.

Dvadesetosmogodišnji Banjalučanin Nemanja Kopanja prijavio je da su ga pripadnici policije 10. januara nakon privođenja iz jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta brutalno pretukli.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender