25. 07. 2021.
Poslije koliko žaba dolazi princ?

Poslije koliko žaba dolazi princ?

Poslije koliko žaba dolazi princ?

Prije svega, zar ne bi bilo sjajno da postoji određen recept za pronalaženje onog pravog? Da se izbjegnu svi oni bespotrebni sastanci, upoznavanja, ispijene kafe, večere, pogrešni poljupci i da se zadovoljno prigrli čovjek vašeg života…

Recept nažalost ne postoji, ali smo zato došli do otkrića nakon koliko žaba se pojavljuje princ!

Prema nedavno urađenom istraživanju, prosječna žena poljubiće petnaest muškaraca i voljeće dva puta prije nego što naiđe na pravog.

Istraživanje je urađeno kroz anketu sa dvije hiljade ljudi u Velikoj Britaniji koji su već pronašli svoju srodnu dušu, iliti onog pravog. Ispitanici su morali jasno da odrede koliko su puta pogodili stativu prije nego što nisu dali gol…

Iz cjelokupne ankete otkrilo se još i da će prosječna žena izaći na četiri loša sastanka, biti prevarena jednom, imati četiri šeme za jedno veče i oko sedam seksualnih partnera dok ne naiđe pravi.

Nemojte brinuti ako se vaši brojevi ne poklapaju baš sa ovim. Samo četiri loša susreta?

Hajde da budemo realne…

Ovo nije način da naučnici dokažu da se nećete udati prije nego što poljubite 15 žaba. Ovo je samo prosjek na osnovu cjelokupnog broja žena koje vode različite živote. Ali je svakako zanimljiv način da uporedite sopstveni ljubavni život sa onim koji vodi ostatak svijeta.

(cosmopolitan)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender