25. 07. 2021.

SNS: Suštinske razlike između SDS-a i SNSD-a ne postoje

Reagujući na izjavu potpredsjednika SDS-a Ognjena Tadića, u kojoj se kaže da će svi koji su za promjene biti u koloni koju predvodi Mladen Bosić, i da ne postoji čovjek u proteklom vremenu koji nije imao priliku da izvaga razlike između Bosića iz SDS-a na jednoj, i Milorada Dodika iz SNSD-a na drugoj strani, Srpska napredna stranka smatra da se tim vaganjem samo utvrđuje da suštinske razlike između te dvije stranke i ne postoje.

SDS je na vlasti u pola opština u Republici Srpskoj, pa možemo vidjeti njihovo ponašanje tamo. Imali su dio vlasti na nivou BiH, i kakve su im bile inicijative?

Dosadašnja vlast na nivou BiH, gdje je učestvovao u vlasti i SDS, nije pronašla nijedno novo rješenje za olakšavanje teške ekonomske situacije u kojoj se država nalazi. Zbog inertnosti i nesposobnosti državne administracije građani Republike Srpske svakodnevno gube stotine hiljada konvertibilnih maraka

Svima u Republici Srpskoj je sada jasno da aktuelna vlast danas najveću podršku ima upravo od SDS-a.

Srpska napredna stranka je ozbiljna i iskrena opoziciona snaga i politički protivnik aktuelnim vlastima, dok svi ostali duvaju u iste diple u nastojanju da sačuvaju pozicije i lične privilegije, a ne da urade nešto dobro u interesu bolje budućnosti Republike Srpske, navodi se u Službi za informisanje Srpske napredne stranke.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender