03. 08. 2021.
Banjaluka: Uhapšena dva kradljivca

Banjaluka: Uhapšene četiri osobe zbog tuče ispred kafića

Uhapšeni su nakon tuče pobjegli sa lica mjesta, ali je policija operativnim radom došla do njih i uhapsila ih.

Nad uhapšenim licima u toku je kriminalistička obrada.

Milan S. povrijeđen je juče oko tri časa u tuči u kojoj je učestvovalo oko deset osoba u kafiću “Magnum” u banjalučkom naselju Derviši, saopšteno je iz policije, navodeći inicijale.

Prema nezvaničnim informacijama, Milan S. je otac vlasnice pomenutog kafića. Prije napada u ponedjeljak uveče vlasnica je slavila rođendan, a u kafiću je bila organizovana proslava Pravoslavne nove godine.

– Poslije ponoći u lokal je došlo desetak mladića koji su odmah počeli bahato da se ponašaju. Dobacivali su djevojkama koje su bile u kafiću, kao i vlasnici čiji suprug radi kao konobar – rekao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da su mladići bili u kafiću oko dva časa i kad je konobar tražio od njih da plate piće koje su popili, oni su počeli da ga vrijeđaju, a jedan od njih gurnuo ga je preko šanka.

– Konobar je tada izašao iza šanka i prišao im, a oni su odmah počeli da ga tuku. Milan S. je uspio da ih izvede ispred lokala, gdje su nastavili da tuku konobara. Nekoliko tih mladića napalo je i Milana – rekao je pomenuti izvor.

Prema njegovim riječima, jedan od mladića je fasadnom ciglom pogodio u lice Milana, a drugi ga je udario stolicom preko leđa. On je tom prilikom izgubio svijest, a napadači su pobjegli u nepoznatom pravcu i policija traga za njima. Poslije incidenta Milan je otišao u bolnicu gdje mu je sanirana povrede glave na kojoj ima desetak kopči.

Većina napadača odranije je poznata policiji, a nekoliko ih je bilo u zatvoru zbog najtežih krivičnih djela.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender