05. 08. 2021.

Evroliga: Grobari najbučniji navijači, Obradović najbolji trener

Na pola puta do fajnal fora čelnici Evrolige odlučili su da sprovedu anketu među svim generalnim menadžerima klubova učesnika u sezoni 2013/2014.

Među 24 visoka funkcionera koji su imali pravo glasa našli su se i Mlađan Šilobad (Partizan NIS) i Davor Ristović (Crvena zvezda Telekom), a ukupno im je postavljeno 25 pitanja, počevši od klasičnih pitanja ko ima najbolji tim ili ko je najbolji igrač do onih poput ko ima najglasniju publiku ili najljepšu dvoranu.

Očekivano, najviše nedoumica izazvalo je pitanje o pretendentima za titulu novog šampiona Evrolige, a trio Real Madrid, CSKA i aktuelni šampion Olimpijakos zasad najbolje kotiraju.

“Kraljevski klub” iz Španije ima tim koji je najzabavniji za gledanje smatraju menadžeri, a što se tiče glasnog izražavanja podrške sa tribina, navijači Partizana su bez ikakve nedoumice kod većine menadžera ostali urezani u sjećanju.

Ime Željka Obradovića vrijedi mnogo u svijetu košarke, a nije ni čudo jer je u pitanju jedan od najtrofejijih košarkaških trenera svijeta. Zato nije iznenađenje što upravo njegovo ime vodi na listi najboljih trenera. Sljedeće sedmice će biti objavljena nova runda rezultata ankete.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender