28. 07. 2021.
Mihajlovićeva: Ne trebaju nam izbori, najjači smo

Mihajlovićeva: Ne trebaju nam izbori, najjači smo

Mihajlovićeva: Ne trebaju nam izbori, najjači smo

Mihajlović je gostujući na RTS rekla da su za sada jedino izvjesni izbori u Beogradu i da će, ukoliko bude vanrednih parlamentarnih izbora, kandidat naprednjaka za premijera biti njihov lider Aleksandar Vučić.

“Srpskoj naprednoj stranci možda uopšte izbori ne trebaju – mi smo najjača stranka, povjerenje građana u SNS raste iz dana u dan što je rijetkost. Za sada je potpuno jasno da ćemo imati izbore u Beogradu, jer je Dragan Đilas izgubio većinu pošto je praktično privatizovao grad sa svojim prijateljima i poznanicima i izgubio povjerenje koalicionih partnera”, rekla je Mihajlović.

Ona je ocijenila da reforme moraju da budu brže, kao i da je aktuelna vlada uradila mnogo toga što druge pre nje nisu, a SNS će, kako je dodala, razgovarati na sjednicama bilo Predsjedništva, bilo Glavnog odbora, da li će Srbija ići na vanredne parlamentarne izbore.

Mihajlović je ponovila da je jedan od razloga za raspisivanje izbora ubrzavanje reformi.

Govoreći o situaciji u Beogradu, Mihajlović je rekla da je za nju pitanje hoće li građani privatizovan Beograd i Dragana Đilasa i njegove firme ili odgovornu vlast, a navela je i da se na tim izborima glasa za liste i da će SNS izaći sa timom za vođenje grada.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender