24. 07. 2021.
Prodanović: Izginućemo na terenu

Prodanović: Izginućemo na terenu

Prodanović: Izginućemo na terenu

Srbija i Francuska se sastaju u petak od 20.45 u Orhusu, a ’orlovima’ je potreban barem bod za prolazak dalje, osim ukoliko Rusija pobijedi Poljsku u duelu koji se igra od 18 časova. Francuzi će igrati za treći trijumf, koji bi im omogućio da u drugu fazu prenesu četiri boda.

„Moramo da igramo maksimalno angažovano, za svaku loptu, svaki napad i odbranu. Ne smijemo da lako primamo golove, biće važno da imamo raspoložene golmane. Francuzi na svakoj poziciji imaju fantasticne igrače, ali izginućemo na terenu da pobijedimo i odemo dalje“, rekao je Prodanović.

Draško Nenadić naveo je da su poslije poraza od Rusije sumirani utisci i da je zaključak da je pobjeda nad Francuzima jedina opcija za plasman u drugi krug šampionata.

„Od starta moramo da izađemo jako fokusirani u segmentu odbrane, da pomognemo našim golmanima. Analiziraćemo njihovu igru, nisu vanzemaljci, desilo im se da su jedva dobili Poljsku. Mi samo moramo da damo sve od sebe, da budemo kompaktni i odgovorimo zahtjevima selektora“, poručio je Nenadić.

(b92,agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender