28. 07. 2021.
Renovirana pošta na Starčevici (FOTO)

Renovirana pošta na Starčevici (FOTO)

Renovirana pošta na Starčevici (FOTO)

Pošte Srpske danas su pustile u rad renovirane prostorije Pošte 78110 Banjaluka, koja se nalazi u banjalučkom naselju Starčevica.

Iako Preduzeće na ovoj lokaciji posluje dugi niz godina, ovo je prvo veliko ulaganje u objekat ove Pošte.  Korisnički i radni prostor uređen je po najnovijim standardima, što je veoma značajno za kvalitet poštanskih usluga koje pružamo građanima, kažu u Poštama.

Radnici Pošte 78110 Banjaluka, godišnje prime više od 40.000 pošiljaka, te izvrše oko 60.000 novčanih transakcija, što ovu jedinicu poštanske mreže čini jednom od frekventnijih gradskih pošta. Svojim poslovanjem, kako kažu, opravdala je ulaganje od 30.000 KM.

Pošte Srpske navode da će uprkos modernizaciji svojih objekata i načina poslovanja, zadržati tradicionalan odnos prema korisnicima – pristupačnost, povjerenje i kvalitet.

Ulaganjem u Poštu 78110 Banjaluka, nastojali smo u potpunosti opravdati dosadašnje povjerenje. Radno vrijeme Pošte nije promijenjeno, korisnici će sve naše usluge moći koristiti od 07-20 časova radnim danom, te od 07-16 časova subotom, stoji u saopštenju Pošta RS.

Ovim povodom, prostorije Pošte obišli su Jasminka Krivokuća, direktor Pošta Srpske i Zoran Durić, direktor radne jedinice Banjaluka.

posta 1

posta 2

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender