25. 07. 2021.
Bajaga: Ima slatkih stvari na tom Fejsbuku

Bajaga: Ima slatkih stvari na tom Fejsbuku

Bajaga: Ima slatkih stvari na tom Fejsbuku

Pred završni koncert turneje pod nazivom “Daljina, dim i prašina”, 27. decembra prošle godine u Novom Sadu, Momčilo Bajagić Bajaga je sa svojim “Instruktorima” pozvao obožavaoce da na njihovu zvaničnu fejsbuk-stranicu šalju predloge za pjesme koje bi voljeli da čuju. Bajaga priznaje da nema privatan profil na društvenim mrežama, ali da ovakav način komunikacije ima mnogo čari.

Interakcija sa publikom je sjajna preko interneta. Nisam baš u fazonu da imam sopstveni profil na “Fejsbuku”, ali za posao je to fantastično – kaže Bajaga za “Novosti”.

– Imamo našu zvaničnu stranicu i 140.000 fanova na njoj, tako da su društvene mreže moćno medijsko sredstvo. Slatko je bilo kad smo bili u Varšavi, Loki se slikao na pješačkom prelazu koji je u obliku klavirskih dirki.

Stavio je fotku na “Fejsbuk”, i poslije 40 minuta, dok smo došli do hotela, 35.000 ljudi ju je “lajkovalo”. Nevjerovatno! Kao neka vrsta male televizije. Meni je to stvarno fascinantno.

Bajaga, koji je krajem prošle godine prvi put komponovao muziku za mjuzikl (“Ženidba i udadba” u Pozorištu na Terazijama), kaže i da mu je bila simpatična “polemika” koja se odvijala na fejsbuk-stranici njegovog benda.

– Nekome nije bilo pravo što u ja u toj predstavi pjevam, odnosno žalim za mladošću, kao – još sam mlad (smijeh)…

I što se tu, izbrojao je taj neko, 40 puta pominje riječ mladost. Ali, ja uopšte nisam pisao riječi, već Jovan Sterija Popović. Uglavnom, neko od mojih obožavalaca je odgovorio na tu kritiku “napadom”:

“A, dobro, znate li da Čola u pesmi ‘Ona spava’ 160 puta kaže ‘ona spava’, pa je to i dalje veliki hit?” Eto, ima slatkih stvari na tom “Fejsbuku” – zaključuje Bajaga.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender