03. 08. 2021.
SNSD će tražiti i smjenu Ognjena Tadića

Ognjen Tadić: Ako SNSD ostane na vlasti, RS će postati oaza za kriminalce

“Republika Srpska postaće oaza mafije ostane li nakon oktobarskih izbora SNSD na vlasti. Svaki kriminalac iz Beograda i Zagreba dolaziće u Banjaluku da se krije”, smatra Tadić.

Tadić je priznao da se posljednjih mjeseci vodi prljava politička kampanja ali on smatra da je takvu vrstu retorike započeo predsjednik Dodik.

“Prve optužbe na članove SNSD nisu pale od strane njihovih političkih protvnika, nego je sam pretsjednik Dodik izjavio da će se obračinati sa bitangama iz svojih redova”, istakao je potpredsjednik SDS-a.

Tadić je podsjetio na kako kaže prljavu retoriku Nebojše Radmanovića koju je koristio da okarakteriše rad članova SDS u Savjetu ministara, ne osvrćući se na nepotizam njegove porodice.

“Radmanović na porodičnom ručku kod sebe ima više funkcionera nego SDS u što je imao u Savjetu ministra. Na funkcijama su on, zet i prija, koja je direktor “Elektrokrajine

”SNSD gubi vlast i u tom padu vuče sve koje može za sobom, smatra Tadić i dodaje da ovu političku partiju podržavaju neprijatelji Srpske, jer njima najviše odgovaraju oni koji je narušavaju iznutra, to jeste ogromnim zaduživanjma.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender